Kampagne: Stadig billig finansiering, fra 4,45%

BESTIL TID TIL VÆRKSTED

Synstjek

Synstjek i Rask Mølle

I Danmark skal alle biler, som har været indregistreret i over fire år synes hvert andet år. Dette er for at sikre, at de er egnede til at køre på vejene og lever op til gældende lovgivning for både sikkerhed og miljø. Før din bil skal til syn, er det en rigtig god idé at få lavet et synstjek for at finde ud af, om der er noget, der skal udbedres. Herved undgår du at betale en formue for omsyn foruden eventuelle reparationer eller udbedringer.

Hos Cars2U i Rask Mølle har vi vores eget Din Bilpartner-værksted tilknyttet nemlig Kellers Auto. Her udfører vores erfarne mekanikere grundige synstjek, og vi kontakter dig altid med det samme med et tilbud, såfremt vi finder fejl og mangler, der skal udbedres før syn.

Hvad kontrolleres ved syn?

Når din bil er til syn, bliver den grundigt tjekket for, om der er behov for udbedringer og reparationer. Bilens tekniske stand kontrolleres, samt om den lever op til gældende regler for sikkerhed.
Ved syn kontrolleres blandt andet bilens:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Skriv en besked til os

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

07:30 – 16:00
07:30 – 16:00
07:30 – 16:00
07:30 – 16:00
07:30 – 13:00
Lukket
Lukket

Book prøvetur

Beregn byttepris